Όραμα

Business ForesightΣτόχος της Ε.-ΤΑΧLOGISTIKI I.K.E. είναι η παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών στους πελάτες της, οι οποίοι αντιμετωπίζονται με ιδιαίτερο σεβασμό. Είτε είστε ιδιώτης, είτε αντιμετωπίζετε προβλήματα με τα λογιστικά και τα φοροτεχνικά της επιχείρησής σας, ένα δυναμικό δίκτυο εξωτερικών συνεργατών σάς επισκέπτεται στον προσωπικό σας χώρο, με γνώμονα, πάντα, το προσωπικό συμφέρον σας.

Σκοπός του λογιστικού – φοροτεχνικού γραφείου της Ε.-ΤΑΧLOGISTIKI I.K.E. είναι:

  • Η βελτιστοποίηση των τελικών αποτελεσμάτων μέσω της υπηρεσίας «φοροτεχνικές υπηρεσίες στο χώρο σου», όπου επαγγελματίες λογιστές και φοροτεχνικοί έρχονται, άμεσα, στον προσωπικό σας χώρο και επιλύουν οποιοδήποτε θέμα, από το πιο απλό έως το πλέον σύνθετο.
  • Η παροχή ποιοτικών υπηρεσιών, το ίδιο υψηλών και επιτυχημένων, από την απλή συμπλήρωση μιας φορολογικής δήλωσης, μέχρι και την παροχή ολοκληρωμένων λογιστικών – φοροτεχνικών λύσεων σε εταιρείες.
  • Η παροχή σύγχρονων μεθόδων μηχανογράφησης, ώστε να μπορεί το κάθε φυσικό ή νομικό πρόσωπο και εταιρεία να καλύπτει άμεσα, πολύπλευρα και υπεύθυνα τις ανάγκες του.
  • Η δυνατότητα παροχής ενός πακέτου συνολικής λογιστικής οργάνωσης και παρακολούθησης, καθώς και ετήσιου φορολογικού σχεδιασμού.
  • Αναβαθμισμένες υπηρεσίες μέσα από οικονομολογοτεχνικές  μελέτες (έρευνα αγοράς, σχεδιασμός Marketing – Business Plans, οικονομετρικές μελέτες).

Η επιτυχία της συνεργασία μας βασίζεται στην πολυετή εμπειρία, τις γνώσεις, το ήθος, την συνέπεια και την εξυπηρέτηση που διακρίνει όλη την ομάδα των συνεργατών μας.